Tjänster

Jilla Kompetens AB

Copyright © All Rights Reserved

Projektledning

Mångårig erfarenhet av att leda utvecklingsprojekt avseende utbildning. Jag arbetar med hela processen, från business case, kravställning, upphandling till framtagning och genomförande. Arbetet kännetecknas av noggrannhet, snabba leveranser till hög kostnadseffektivitet och kvalitet. Utbildningarna ska vara anpassade till målgruppens behov för att ge bästa ROI. Jag leder projekt i alla storlekar - från små engångsinsatser, enkla e-utbildningar till komplexa internationella utbildningsaktiviteter.

Coaching och Change Management

Certifierad ICC-coach sedan 2009. Sedan 2011 också certifierad Business och leadershipcoach. Arbetar löpande med coaching och har även utvecklat utbildningsprogram för coachande ledarskap. Certifierad för Extended DISC (R) samt Prosci Change Management (R).

 

Jag coachar både dig som vill ha hjälp i din utveckling, karriär eller träning. Jag coachar också ledningsgrupper och team. Som konsult inom CM stöttar jag dig och ditt företag i er förändringsprocess.

 

Kurser i coachande ledarskap för 9-15 deltagare.

 

Utveckla dig eller dina medarbetare i 5 coachingmöten inklusive en Discprofil.

Facilitering

Mångårig erfarenhet av att facilitera och vara moderator för olika typer av event. Jag hjälper dig att planera och genomföra små och stora tillställningar t.ex. work shops.

 

Kurser i coachande ledarskap och säljledning, anpassade helt efter era behov.

Kundmötes/säljträning för medarbetare.

Träning i Affärsmannaskap.

Utbildning utformas efter kund och målgrupp.

 

 

Anpassade kurser för chefer och medarbetare